Aktie
Runda stängd

Suomalainen gTIE on kaulassa käytettäviin asusteisiin erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on kasvaa lähivuosien aikana Yhdysvaltojen johtavaksi miesten kaulavaatebrändiksi.

Vår berättelse

Helsingissä asuva Jenni Ahtiainen on opiskellut Taideteollisessa korkeakoulussa ja työskennellyt aikaisemmin graafisena suunnittelijana. Hänen asusteitaan ovat käyttäneet useat julkisuuden henkilöt Suomessa ja ulkomailla. Yhdysvalloissa Ahtiaisen asusteita on nähty esimerkiksi Oscar- ja Golden Globe -gaaloissa. Suomessa hänen suunnittelemiaan tuotteita ovat tehneet tunnetuksi muun muassa Ville Valo, Michael Monroe, Lauri Tähkä, Duudsonit ja Mikko Kuustonen.

Nahkaa usein materiaalinaan käyttävä Ahtiainen on suunnitellut myös puvustuksia musiikkivideoihin sekä teatteri- ja tanssiesityksiin. Vuonna 2012 Ahtiainen suunnitteli Porispere-rockfestivaalille oman kiltin ja maaliskuussa hän esitteli miehille suunnatun häämalliston.

Vår affärs- och marknadssituation

Suomalainen gTIE on kaulassa käytettäviin asusteisiin erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on kasvaa lähivuosien aikana Yhdysvaltojen johtavaksi miesten kaulavaatebrändiksi. gTIE-tuotteita käyttävät muun muassa Timothy V. Murphy, James Morrison ja Omar Sy.

gTIE-tuotteet ovat kaulavaatteita, jotka rikkovat rohkeasti perinteisen kravatin muotoa ja käyttötapaa. Tuotteiden pääsuunnittelija ja yrityksen perustaja Jenni Ahtiainen on rakentanut merkistä kuudessa vuodessa muodin ammattilaisten arvostaman ja mediassa tunnetun kaulavaatemerkin. Nyt yritys on valmis kansainvälistymään, jonka vauhdittamiseksi gTIE etsii sijoittajia.

Vuoden 2013 aikana gTIE saa laajaa näkyvyyttä Yhdysvalloissa, mikä tukee huomattavasti merkin kansainvälistymisen alkutaivalta. Kevään 2013 aikana gTIE on ollut mukana Oscar- ja Golden Globe -gaaloissa, loppuvuoden aikana tuotteita nähdään muun muassa American Music Awardseissa.

gTIEn mahdollisuudet kansainväliseen läpimurtoon juuri nyt perustuvat paitsi vuosia hiottuun mallistoon, myös Yhdysvalloissa hankittujen kontaktien ja medianäkyvyyden hyödyntämiseen. gTIEn tavoitteena on valloittaa uusi ennakkoluulottomasti ja yksilöllisesti pukeutuva amerikkalaisten miesten sukupolvi. Markkinoilla on tällä hetkellä vain vähän vaihtoehtoja perinteiselle kravatille, vaikka kaulavaatemarkkinan koko on pelkästään Yhdysvalloissa 800 milj. $ (2012).

gTIE-kaulavaatteet ovat pienikokoisia ja kevyitä, yhdenkoon tuotteita. Siksi ne sopivat erinomaisesti myös nettikauppatuotteiksi. gTIE-tuotteiden hinnat Suomessa ovat 50–120 €, arvio hintapositiosta Yhdysvalloissa on 80–180 €. Tuotteiden myyntikateprosentti on 80%. Tuotteet valmistetaan Turussa, Lappeenrannassa ja Helsingissä.

Markkinoinnissa gTIE on hyödyntänyt menestyksekkäästi sosiaalista mediaa, esimerkiksi Jenni Ahtiaisen puolivuotiaalla Backline-blogilla on Suomessa jo 40 000 lukijaa.

”Haluan jäädä historiankirjoihin naisena, joka muutti kravatin muotoa ja miesten pukeutumisetikettejä”, Jenni Ahtiainen summaa.

Huom. Liitteenä osakassopimusluonnos, joka tullaan viimeistelemään annin lopuksi, kun lopullinen sijoittajalista on tiedossa.

Mahdolliset kysymykset liittyen osakassopimukseen voit jättää "Investor Channel"-painikkeen takaa löytyvästä keskustelufoorumista.

Vårt team

Vårt team

Jenni Ahtiainen, suunnittelija, perustaja, toimeenpaneva voima

Jenni Ahtiainen (s. 1976 Pori) on suomalainen asuste- ja korusuunnittelija. Solmioihin, huiveihin ja muihin kaulavaatteisiin erikoistuneella Ahtiaisella on ollut oma tuotemerkki gTIE vuodesta 2007.

gTIE-supertiimi

gTIE:n amerikanvalloitusta rakentaa eri alojen huippuosaajista koottu tiimi. Tiimiläiset ovat kokeneita ja palkittuja oman alansa asiantuntijoita. Heitä yhdistää lisäksi pitkäaikainen, henkilökohtainen suhde gTIE-tuotteisiin.

Kesäkuussa 2013 julkistettua tiimiä tullaan vahvistamaan rahoituskierroksen jälkeen rekrytoinneilla, jotka ovat kriittisiä kansainvälistymisen vauhdittamiseksi. Ensivaiheen rekrytointeja ovat kansainvälisestä liiketoiminnasta vastaava myyntijohtaja (Suomi/USA), brand manager (USA), myyntiagentti (USA) sekä henkilökohtainen assistentti (Suomi).

Tiimi kesäkuussa 2013:

Mikael Back, gTIE Oy, CEO.
LinkedIn profiili -->

Kirsimari Kärkkäinen, Design+ / Added Value Design, brändinrakentaja ja markkinakonsultti.
LinkedIn profiili -->

Tea Latvala, Design+ / Added Value Design, brändinrakentaja.
LinkedIn profiili -->

Mikko Mäkinen, Kuudes Kerros, brändinrakentaja, copywriter.
LinkedIn profiili -->

Teemu Tuohimaa, Adsek, AD, muotimarkkinoinnin koordinaattori.
LinkedIn profiili -->

Mikko Rasila, valokuvaaja.
LinkedIn profiili -->

Stella Harasek, PR-toimisto Mellakka Helsinki, tiedottaja ja mediavastaava.
LinkedIn profiili -->

Royal Majestics

Royal Majestics on muoti & muotoilualan yrityskiihdyttämö, jonka tavoitteena on saavuttaa yhdessä gTIE:n kanssa isoa kaupallista kansainvälistä menestystä. Royal Majestics ja gTIE ovat tehneet yhteistyötä kesäkuusta lähtien edistäen uusien kansainvälisten jakelukanavien avaamista.